Word Friend4Life

Het Friends4Life netwerk is een community met creatieve, nieuwsgierige, ondernemende en bovenal betrokken en leuke mensen, die graag bijdragen aan het werk van Dance4Life.

Deze sociale club van mensen wil graag ‘meer’ betekenen en dat doen ze! Zij zetten hun kennis en netwerk in om samen de Dance4Life doelstellingen te halen. Daarnaast doneren zij ieder jaar minimaal 2.750 euro. Voor Dance4Life is hun bijdrage van onschatbare waarde. Onze friends maken écht het verschil. Wij nemen het woord ‘friend’ dan ook erg letterlijk door de persoonlijke band die we opbouwen. We organiseren meerdere exclusieve events per jaar voor onze Friends4Life.

Word friend

Met een jaarlidmaatschap maak je direct gebruik van alle voordelen en steun je direct het werk van Dance4Life. Je maakt direct impact op de veiligheid en seksuele gezondheid van jongeren wereldwijd.

WORD FRIEND4LIFE

Exclusieve events: je staat op de VIP gastenlijst van unieke evenementen

Experience: ervaar hoe jouw donatie in actie wordt omgezet, bezoek onze projecten in Nederland en het buitenland

Waardevol netwerk: meer dan 75 friends met landelijke en regionale activiteiten

Uitdaging: de kans om je ondernemerschap en creativiteit in te zetten om Dance4Life te helpen

Maak het mee!

Voor onze friends staan er altijd leuke en interessante events op de planning. We trappen het jaar af met een diner voor alle Friends4Life, waarbij we de impact van het afgelopen jaar delen en plannen maken voor het nieuwe jaar.

Een ander hoogtepunt is ons jaarlijkse Funky Fundraiser. Tijdens dit spectaculaire galafeest vieren we het leven met alle Friends4Life en veilen wij bijzondere items en ervaringen om geld om te halen voor ons werk.

Ook geven we maximaal 10 friends per jaar de kans om met ons mee te gaan op projectreis naar een land waar lokale jongeren onze Journey4Life volgen. Een unieke kans om echt ons werk en onze impact te kunnen zien!

“Friends4Life is meer dan een netwerk. Het opent je ogen voor het belang van (veilige) seks in binnen en buitenland. Ik was gegrepen door de verhalen in Rusland en Philadelphia tijdens de projectreizen van Dance4Life. Daarnaast is het een waardevol netwerk met gedreven mensen, waar je veel plezier mee kan maken!”

Marja Ruigrok - Friend4Life

Let's get in touch!

Carine Munting Dance4Life

Carine Munting

Wil je meer informatie over dit bijzondere netwerk?