Word Friend

Word als bedrijf of individu Friend van Dance4Life en steun ons in onze missie: seksuele intimidatie onder jongeren tegengaan, zodat alle jongeren veilig en vrij kunnen genieten van relaties en seks.

Jouw steun is van onschatbare waarde

Door Friend van Dance4Life te worden draag je bij aan de seksuele gezondheid van jongeren in Nederland én wereldwijd. Hierbij draag jij een maatschappelijk verantwoordelijke boodschap uit en inspireer je ook anderen.

Ik word Friend van Dance4Life!

 

Feiten over seksuele intimidatie

Het probleem rondom seksuele intimidatie in Nederland enorm. Sinds #metoo en de uitzending van #BOOS over The Voice, komen veel meer gevallen aan het licht " Er zijn helaas nog steeds veel mensen die dit dagelijks meemaken. Ook jongeren.  

… Bijna de helft van de meisjes en 1 op de 7 jongens van 16 tot 18 jaar heeft binnen een jaar te maken gehad met een vorm van seksuele intimidatie.

… Slachtoffers worstelen vaak met gevoelens van schaamte, schuld en angst. De gevolgen zijn soms zo groot dat jongeren hiermee levenslange trauma’s ontwikkelen.

…Van mensen die het afgelopen jaar seksueel geweld meemaakten vertelden 1 op de 3 het aan niemand. Slechts 1 % deed aangifte.

FAQ lidmaatschap Friend van Dance4Life

Wat is mijn bijdrage als Friend van Dance4Life?

Met een bijdrage van 2500 euro per jaar word jij onze Friend.
Met dit bedrag kunnen wij onze projecten voor jongeren realiseren. Hier draag jij dus direct aan bij!

Zodra jij je inschrijft als Friend ontvang je, afhankelijk van je fiscale situatie, ook een belastingvoordeel.

Kan ik ook een andere bijdrage leveren als Friend?

Naast de jaarlijkse financiële bijdrage zijn er ook andere manieren waarop jij kunt bijdragen. Wij gaan graag samen met jou in gesprek over welke bijdrage jij als Friend kunt leveren aan het werk van Dance4Life.

Hoe lang geldt mijn lidmaatschap?

Het lidmaatschap dat je afsluit geldt voor de duur van 1 jaar (12 maanden). Met de mogelijkheid tot een doorlopend lidmaatschap. Uiteraard hopen wij dat je langer Friend van Dance4Life blijft!

Dance4Life is de juiste beweging richting een veilige seksuele leefwereld voor jongeren. De AMS group helpt met veel liefde al jaren die beweging gaande te houden.

– Robert Schliekelmann, CEO, AMS Group

Carine Munting Dance4Life

Carine Munting

Meer weten over het Friendlidsmaatschap? Carine kan jou er alles over vertellen.