Trots op onze resultaten van 2017!

Met trots presenteren wij onze resultaten van 2017. Een bijzonder jaar, waarin we ons nieuwe internationale programma de ‘Journey4Life’ ontwikkelden, en het fundament legden voor onze nieuwe Social Franchising aanpak.

Ook startten we pilots in Nepal, Rusland, Ghana, Tanzania en Kenia om te testen en te leren hoe het model, de Journey4Life en onze Social Franchise-aanpak kunnen optimaliseren. We introduceerden ons Franchise-offer aan onze partners en ontwikkelden een startpakket met workshops en diverse handige tools. We lanceerden onze nieuwe visuele identiteit. Zijn van start gegaan met het nieuwe Schools4Life programma in Nederlandse scholen. En werkten in de allianties aan twee programma’s van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Tot slot hebben we afgelopen jaar weer samen mogen werken met geweldige partners die het werk van Dance4Life een warm hart toe dragen. Sportievelingen renden voor ons de Dam tot Dam loop of New York Marathon, we lanceerden een spiksplinternieuw fundraise concept genaamd FundRace, en tijdens de Situation Room hielp een team van onze Friends4Life, met een record aan besparingen in producten, diensten en kennis.

Wil je meer weten over de organisatiestrategie, onze bereikcijfers, of alle andere highlights van het afgelopen jaar?

Lees dan meer in ons jaarverslag!