Suppen op hakken tijdens Pride voor Dance4Life

Niels Deleyn beter bekend als influencer NielsinHeels, gaat op zaterdag 14 augustus 2021 suppen door de Amsterdamse grachten op High Heels. Hij wil hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor Dance4Life.

Niels legt uit: “Thema’s als gender-ongelijkheid, seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld zijn onderwerpen die helaas te veel voorkomen. We zouden dit bespreekbaar moeten maken om met zijn allen te werken aan een gezondere toekomst”. “Waar jongeren zelf hun wensen en grenzen kunnen aangeven en juist nee of ja kunnen zeggen tegen veilige seks”, aldus Niels.
Om taboes op seksualiteit te doorbreken wil hij met zijn actie aandacht vragen en geld inzamelen voor het werk van Dance4Life. Met 70 extra supboards beschikbaar kunnen nog meer mensen met Niels meedoen. Niels SUP-porten en/of meedoen kan via deze pagina.

De actie wordt gesponsord door FERAGGIO heels en de Sup Sup Club. FERAGGIO staat als merk voor diversiteit, empowerment en gender equality. Het was dan ook niet moeilijk om FERAGGIO over te halen dit goede doel te steunen. FERAGGIO staat 15% van ieder verkocht rood paar in haar collectie af aan Dance4Life. Sup Sup Club stelt supboarden tegen een speciaal tarief beschikbaar, waar er een deel van de opbrengst naar Dance4Life gaat. De supboarden zijn via hun website te reserveren.

Waar moet je zijn op 14 augustus?
10.00 uur – Start Zandhoek 22, Amsterdam
Duur: circa 2 à 2,5 uur in totaal
SUP Route: Zandhoek 22, Prinsengracht, Reguliersgracht, Herengracht, Brouwersgracht, Zandhoek 22.