Situation Room

Award-winning Dance4Life concept Situation Room is hét goede doelen-evenement voor ondernemers! Ben jij een ondernemer met een groot maatschappelijk hart die zijn of haar netwerk wil inzetten voor een gezonde toekomst voor jongeren wereldwijd?

Dance4Life’s Situation Room
Ieder jaar sluit Dance4Life een groep ondernemers 24 uur lang op met maar één doel voor ogen: zo veel mogelijk besparingen realiseren voor Dance4Life. Aan de hand van een wensenlijst op basis van de plannen voor het komende jaar brengt Dance4Life haar relaties in beweging om zo veel mogelijk wensen werkelijkheid te maken. Jaarlijks wordt er op deze manier meer dan € 500.000 aan kosten bespaard. Dit draagt dus direct bij aan het werk van Dance4Life voor de seksuele gezondheid van jongeren.

 

Het einddoel: veilige seks voor jongeren wereldwijd
Onveilige seks is een van de grootste en snelst groeiende gezondheidsrisico’s voor miljoenen jongeren wereldwijd. Dance4Life brengt hier verandering in met haar wereldwijde lesprogramma’s en jij kunt daar ook aan bijdragen. Door mee te doen aan de Situation Room help jij Dance4Life om hiv-infecties, tienerzwangerschappen en seksueel geweld onder jongeren tegen te gaan.

 

 

Uitdaging: jouw talenten en netwerk inzetten om producten en diensten voor het goede doel te verzamelen

Kans: jouw bedrijf onder de aandacht brengen in het Financieel Dagblad en BNR Nieuwsradio

Exposure: vermelding van jouw bedrijf op de Dance4Life website en Linkedin-pagina met +5000 zakelijke volgers

Een inkijkje in een eerdere Situation Room editie

Het is ontzettend bijzonder om op zo'n unieke wijze als ondernemer bij te dragen aan het werk van Dance4Life. Na 24 uur met een groep ondernemers deze uitdaging samen te zijn aangegaan, maak je vriendschappen voor het leven!

Daniel Frankenhuis, CEO YveY Group & Deelnemer Situation Room

Neem contact op!

Merlyn Ooms

Wil jij dit jaar meedoen aan de Situation Room?

Partners Situation Room 2019

In 2019 werd het succes van de Situation Room mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: