Situation Room

Op 10/11 december was het zo ver: de jaarlijkse Situation Room! Een etmaal lang hebben een zestal ondernemers maar één doel voor ogen: zo veel mogelijk besparen voor Dance4Life.

Dance4Life’s Situation Room
Elk jaar sluit een kleine groep relaties van Dance4Life (Friends, sponsoren, ondernemers), zichzelf 24 uur lang op in Dance4Life’s Situation Room. In plaats van een donatie in euro´s, vragen ze andere ondernemers en bedrijven uit eigen netwerk Dance4Life te steunen met producten, diensten of kennis.

Het einddoel: een gezonde toekomst voor jongeren wereldwijd
Ze krijgen een wensenlijst van Dance4Life en brengen hun eigen netwerk in beweging om zo veel mogelijk wensen werkelijkheid te maken. Samen realiseren ze een vrijwel ieder jaar tonnen aan besparingen op de begroting, geld dat daardoor direct naar Dance4Life’s einddoel gaat: een gezonde toekomst voor jongeren wereldwijd. Dance4life won hiermee in 2016 een Sponsorring in de categorie ‘Smart Budget’. Dit jaar werd een besparing van maar liefst 403,610 euro gerealiseerd!

 

De helden van Dance4Life’s Situation Room 2018 zijn:

 

 

Daniel Frankenhuis – CEO YveY events and catering

Edwin Ooms – McDonald’s Franchisenemer

Elles van Teylingen – Founder & Managing partner Women in Sales

Mark Bogaerts – Global Sponsorship Manager Heineken International, vanaf 1 december Directeur Sponsoring Europa Tata Consultancy Services

Martijn van Lom – European Marketing Director Kaspersky Lab

Laurens Wognum – Eigenaar The Locals

Neem contact op!

Lisanne Mom

Want to know more?

Situation Room 2018

Dance4Life’s Situation Room 2018 leverde in totaal 403.610 euro aan besparingen voor Dance4Life op! Dit prachtige bedrag aan besparingen is mogelijk gemaakt door de volgende sponsors: