Schaamteloos seizoen 1

Praten over seks, intimidatie, masturberen of porno. Uit Rutgers onderzoek blijkt dat het aantal jongeren dat met ouders of leeftijdsgenoten praat over seksualiteit in de afgelopen jaren is afgenomen. Daarom heeft Dance4Life een tweede seizoen van haar videoserie Schaamteloos gelanceerd. Het eerste seizoen in 2020 behaalde binnen een maand meer dan een miljoen jonge kijkers.

Bekijk hier alle afleveringen van Schaamteloos seizoen 2

Praten over seksualiteit normaliseren draagt bij aan een veiliger en fijner seksleven

Je tijdens je puberteit al comfortabel voelen om over seksualiteit en andere onzekerheden te praten, helpt je ook in je volwassen leven bij het hebben van een fijn en gezond seksleven. De nieuwe videoreeks laat pubers en jongvolwassenen zien dat praten over intieme onderwerpen niet iets is om je voor te schamen.

Dat doet Dance4Life op haar unieke wijze door popcultuur te combineren met het thema seksualiteit. In dit geval door populaire idolen in te zetten om jongeren te bereiken. YouTuber en ambassadeur Marije Zuurveld presenteert wederom de serie en bekende influencers als Nina Warink, Kenzo Alvares, Danique Hogguers en Delany gaan spreekwoordelijk met de billen bloot en beantwoorden de meest intieme vragen van jongeren over seksualiteit.

Bekijk hier alle afleveringen van Schaamteloos Seizoen 1

Benieuwd naar nog meer afleveringen van Schaamteloos? Bekijk hier alle afleveringen van seizoen 1.

-
+