Ruim drie ton opgehaald voor seksuele voorlichting aan jongeren tijdens Funky Fundraiser

Dance4Life’s Funky Fundraiser, die vrijdagavond 5 juli plaatsvond op het Westergas in Amsterdam, heeft 305.300 euro opgeleverd. De opbrengst van het gala en de veiling komt ten goede aan het opschalen van het internationale lesprogramma van Dance4Life. Het bedrag werd behaald met veilingitems die werden aangeboden door onder andere ambassadeur Barry Paf, Festival Tomorrowland en fotograaf Jimmy Nelson.

Een van de pronkstukken van de veiling was een ‘not for sale’ reis naar de Formule 1 Grand Prix in Abu Dhabi met onder andere ontmoetingen met bekende coureurs.  Daarnaast werd onder meer een privé diner onder de main stage van Tomorrowland festival, een private party met The Partysquad en een dag als sidekick van DJ Barry Paf in zijn ochtendshow op 100% NL geveild. Ook VIP toegang bij Ajax en exclusieve vaart door de Amsterdamse grachten met artist en Dance4Life ambassadeur Selwyn Senatori gingen onder de hamer. Dit resulteerde in een totaalbedrag van 305.000 euro voor het goede doel. Dance4Life Algemeen Directeur Jael van der Heijden: “We zijn ontzettend blij met dit bedrag waarmee we nog meer jongeren het Dance4Life lesprogramma kunnen bieden. Zodat zowel jongeren in Nederland als wereldwijd leuke, lekkere en vooral veilige seks kunnen hebben.”

Feestelijke avond
De zesde editie van Dance4Life’s Funky Fundraiser was een bijzondere avond voor het goede doel en tevens viering van het 10-jarig bestaan van het exclusieve social netwerk van Dance4Life: Friends4Life. De avond bestond uit een ‘dancing dinner´ met verrassende show en veiling. Optredens waren er van onder andere van Wolter Kroes, Kenzo Alvares, Patricia van Haastrecht van The Voice Of Holland, Jody Bernal, The Partysquad en Joshua Walter.

Opbrengst
De opbrengst van Dance4Life’s Funky Fundraiser gaat naar het opschalen van internationale programma van Dance4Life dat momenteel in Nederland als 13 andere landen wereldwijd wordt ingezet. Met gebruik van muziek, dans, rolmodellen en persoonlijke verhalen maakt Dance4Life seks bespreekbaar onder jongeren. In haar 15-jarige bestaan heeft Dance4Life al meer dan 2,2 miljoen jongeren verder geholpen en met de steun van alle partners en sponsoren komen daar de komende jaren nog miljoenen jongeren bij.