Nieuwe samenwerkingen voor Dance4Life’s Funky Fundraiser

De voorbereidingen van onze jaarlijkse benefietgala: ‘Dance4Life’s Funky Fundraiser’ zijn in volle gang! Dit jaar produceren wij het event met Pam van Praag en Nathalie Moser van evenementenbureau BRNDRZ Events & freelance creative Gerben de Zeeuw.

Zij zetten zich belangeloos in en zorgen voor de overall productie van de show en veiling ter ondersteuning van het Fundraising & Events team van Dance4Life. Deze hulp is heel erg waardevol en zorgt ervoor dat wij 5 juli zoveel mogelijk geld kunnen ophalen tijdens Dance4Life’s Funky Fundraiser.

BRNDRZ Events & Gerben de Zeeuw: “We zijn erg blij om dit jaar voor Dance4Life te werken. Het vertrouwen dat Dance4Life ons geeft bij het ‘out of the box’ maken van dit evenement, maar zonder de kern van de organisatie te verliezen, maakt ons trots! Werken voor deze organisatie geeft een enorme boost omdat we een steentje bij kunnen dragen aan de ultieme droom van Dance4Life. Geven en delen heeft meer impact en het moedigt anderen aan hetzelfde te doen!”

Funky Fundraiser

Het benefietgala wordt georganiseerd omdat onveilige seks een van de grootste gezondheidsrisico’s is voor jongeren wereldwijd. Door geld in te zamelen voor het internationale lesprogramma kan Dance4Life jongeren helpen zichzelf te weren tegen risico’s als hiv, tienerzwangerschappen en seksueel geweld. Tijdens het gala werken artiesten en ambassadeurs belangeloos mee en zijn onze belangrijke partners en relaties te gast. Maar jij kunt er ook bij zijn met je vrienden of relaties! Er is namelijk nog een beperkt aantal tafels te koop. Hiermee kun je genieten van een heerlijk diner, unieke show en afterparty en tegelijkertijd steun je Dance4Life. Lees hier alles over de tafelverkoop.