Miss Nederland rent New York Marathon voor Dance4Life

Een maand na haar projectreis naar Nepal maakte Miss Nederland en Dance4Life ambassadeur Nicky Opheij bekend dat zij de New York Marathon gaat lopen voor het goede doel. Naast het feit dat Nicky minimaal 5.000 euro inzamelt voor het programma van Dance4Life, gaat ze samen met tientallen Dance4Life runners de ultieme strijd aan om op 4 november 2018 de marathon der marathons te lopen. 

Projectreis Nepal trekt Miss Nederland over de streep
Van 6 tot en met 11 januari bezocht Nicky het programma van Dance4Life in Nepal waar zij onder andere te gast was op een school en op huisbezoek ging bij een meisje dat op haar 15e uitgehuwelijkt is. Nicky: “Als trotse ambassadrice van Dance4life mocht ik een reis maken naar Nepal en zag ik wat het programma van Dance4Life betekent voor de jongeren daar. Tegelijkertijd volg ik mijn dromen en ben ik mijn bucketlist aan het afvinken. Hier staat ook al een aantal jaren de New York Marathon op. Toen ik hoorde dat ik de marathon samen met het Dance4Life running team kon gaan lopen, heb ik me direct ingeschreven. Ik hoef me namelijk niet druk te maken om mijn gezondheid, simpelweg omdat ik in een land woon waar de zorg goed geregeld is. En waar ik zelf mag kiezen wanneer en met wie ik wil trouwen. Mijn doel is daarom om de marathon in 2018 van mijn bucketlist af te strepen, maar ook zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat jongens en meisjes wereldwijd gezond kunnen leven en hun dromen werkelijkheid kunnen zien worden. Hopelijk volgen zij in hun toekomst ook al hun dromen en vinken zij ook vele dingen af op hun bucketlist!”

https://www.youtube.com/watch?time_continue=90&v=udbiTEJ_TIc

Inschrijven ‘New York Marathon 2018 voor Dance4Life’ geopend
Voor iedereen die een marathon op zijn bucketlist heeft staan is het de kans om in te schrijven en onder andere samen met Miss Nederland de marathon voor Dance4Life te lopen. Om deel te nemen aan de New York Marathon voor Dance4Life gaan runners de strijd aan om 5.000 euro te werven. Het grootste deel van het geld dat wordt ingezameld gaat naar het opschalen van het Dance4Life programma naar nog meer landen en het opleiden van de internationale Trainers4Life. Met de rest van de opbrengst dekt een deelnemer zijn of haar deelnamekosten. Meer informatie over de New York Marathon voor Dance4Life en direct inschrijven op https://newyorkmarathon.dance4life.nl/

(Foto credits: Jesaja Hizkia)