M.A.C Cosmetics doneert 328.000 euro aan Dance4Life en Orange Babies

Op 30 november zijn ambassadeurs en friends van Dance4Life, M·A·C Cosmetics en Orange Babies samengekomen in Hudson’s Bay Amsterdam om zich in te zetten voor World Aids Day. 

Samen in actie 
Op de dag voor Wereld Aids Dag, hebben Dance4Life, Orange Babies en M·A·C Cosmetics zich samen ingezet om aandacht te vragen voor de strijd tegen hiv/aids. Ambassadeurs, influencers en friends zijn samengekomen in de MAC counter in Hudson’s Bay ter promotie van de VIVA Glam Lipstick. M·A·C doneert 100% van de opbrengst van elke Viva Glam aan het M·A·C Aids Fund, hieruit ontvangen Dance4Life en Orange Babies ook dit jaar weer een fantastische bijdrage.

Een fantastische donatie 
Brand Manager Benelux van M·A·C Cosmetics Pieter Hertecant overhandigde de cheque ter waarde van 328.000 euro aan Anika de Groot namens Dance4Life en Natasja Froger namens Orange Babies. Deze bijzondere donatie geeft Dance4Life en Orange Babies de mogelijkheid om hun projecten op succesvolle wijze voort te zetten. In het internationale lesprogramma van Dance4Life leren jongeren hoe ze gezonde seksuele keuzes kunnen maken. Met elke 25 euro kan één jongere het programma doorlopen.

Deze toppers zetten zich in 
Dance4Life ambassadeurs Nicky Opheij, Cato van Ee en Joshua Walter riepen hun volgers op om de VIVA Glam lipstick aan te schaffen. Samen met hen hebben ook andere BN’ers en influencers zich ingezet voor World Aids Day. Dit zijn Irene Senatori, The Fashion Composers, Barbara Sloesen, Stijn Fransen, Martijn Koning, Yasmin Karssing, Mayday, Loes van Delft, Charelle Schriek, Domonique Candido, Esmee Rudolf, Nemi Depuis en Graziella Ferraro.

Foto credits: Maxime Beerkens