Lekkere move gemaakt?

De ander vond jouw move misschien niet lekker. Heb je daar wel eens over nagedacht? In Nederland krijgt 1 op de 3 meisjes en 1 op de 5 jongens te maken met seksuele intimidatie. Dat moet anders.

Dance4Life creëert bewustwording bij jongeren wereldwijd, zodat zij begrijpen wat de impact is van genderongelijkheid, seksueel geweld
en onveilige seks. Met een lesprogramma vol muziek en dans geeft Dance4Life jongeren de vrijheid grenzen en wensen zelf te bepalen.
Om zo positieve seksuele keuzes te maken en vol vertrouwen door het leven te dansen.

Join the movement en steun Dance4Life. Dat kan op verschillende manieren. Make your move now!

Join met jouw bedrijf

Als partner van Dance4Life ben je verbonden aan een positief, sterk merk, profiteer je van de exposure die daarbij hoort en heb je toegang tot de jonge doelgroep van Dance4Life. Ook toon je op een unieke en waardevolle manier de sociale betrokkenheid van jouw bedrijf en heb je een ideale relatiemanagementtool in handen, doordat je relaties mee kunt nemen naar Dance4Life evenementen. Meer informatie.

Join en wordt Friend4Life

Het Friends4Life netwerk is een community met creatieve, nieuwsgierige, ondernemende en bovenal betrokken en leuke mensen, die graag bijdragen aan het werk van Dance4Life. Deze sociale club van mensen wil graag ‘meer’ betekenen en dat doen ze! Zij zetten hun kennis en netwerk in om samen de Dance4Life doelstellingen te halen. Daarnaast doneren zij ieder jaar minimaal 2.500 euro. Klik hier voor meer informatie.

Join en doneer eenmalig

Support Dance4Life met een donatie. Met een kleine bijdrage draag je al bij aan het internationale lesprogramma voor jongeren wereldwijd. Zodat wereldwijd jongeren hun grenzen en wensen aan durven geven en een gezondere toekomst tegemoet gaan! Doneer hier aan Dance4Life!

Join en doe een actie!

Wil jij ook graag iets doen voor Dance4Life? Dat kan op verschillende manieren! Een sponsorloop, feest of ander evenement organiseren waarvan de opbrengst naar Dance4Life gaat?

Maak hier gemakkelijk en direct een sponsorpagina aan om veilig fondsen te werven!