Investeer in Dance4Life

Deel jij onze overtuiging dat jonge mensen van nu onze leiders van de toekomst zijn? Door te investeren in Dance4Life kun je de levens van jonge mensen over de hele wereld veranderen. Elke vorm van ondersteuning stelt ons in staat om meer empowerment-trainingen van jongeren mogelijk te maken, waardoor weer meer jonge mensen een eerlijke kans krijgen op een gezonde toekomst.

Dit is je kans om deel uit te maken van een programma dat impact heeft. Of de investering nu onderdeel is van een corporate of institutioneel partnerschap, een alliantie of door individuele supporters die seksuele gezondheid en rechten van jongeren willen verbeteren, Dance4Life biedt een sterk programma voor empowerment van jongeren.

WE HEBBEN JOU NODIG

In 2017 hebben we onze inzichten op het gebied van peer education samen met ons internationale partnernetwerk geevalueerd en met resultaten daarvan bieden we nu een vernieuwd sociaal franchiseprogramma aan om onze wereldwijde voetafdruk te vergroten. Ons huidige internationale netwerk omvat 17 franchisees en we streven ernaar dit aantal tot 30 inspirerende partners te laten groeien in 2020 en 60 in 2030

Onze impact is al merkbaar in 17 landen maar we willen dat onze invloed en wereldwijde gemeenschap laten groeien. Jij kunt met ons meewerken aan het ondersteunen van het werk van onze franchisees die levens van jongeren veranderen. Wij zijn een serieuze partner met een vooruitstrevende onderzoeksagenda, die we met verschillende instellingen uitvoeren. We zijn continu bezig met het meten en verbeteren van onze impact en ons kernproduct.

Dankzij jouw steun kunnen we meer peer-to-peer trainers voor empowerment van jongeren trainen, waardoor meer jongeren zelfvertrouwen en vaardigheden kunnen ontwikkelen om de toekomst te creëren die ze willen. Ons model heeft een bewezen staat van dienst in het bevorderen van kritisch persoonlijk leiderschap en veranderende acties die leiden tot verbeterde seksuele gezondheid, bewustzijn en uiteindelijk – welvaart voor iedereen.

Win-Win

Investeren in Dance4Life betekent:

\ Het transformeren van de levens van jonge mensen wereldwijd. Elk element van wat we doen is geworteld in die ambitie. Investeren in jongeren is investeren in de toekomst: zij zijn een enorme economische kracht.

\ Werken met een serieuze partner met een vooruitstrevende onderzoeksagenda en innovatieve manieren om jongeren te betrekken en met hen te co- creeren.

\ Ondersteuning van onze innovatieve oplossing: de social franchise, die gelijkwaardige relatie als kernwaarde heeft.

\ Zorgen voor effectieve en efficiënte schaalimpact door middel van lokaal ownership en partnerschapsprincipes.

Onze partners:

Dance4Life werkt samen met verschillende internationale en nationale partners:

/ Institutionele partners: Ministerie van Buitenlandse Zaken, Unicef, CIFF.

/ Zakelijke partnerships: Durex, de Coca Cola Foundation, MAC Aids Foundation en meer.

/ Individuele investeerders: Friends4Life en individuele donoren

Get in touch

Anika de Groot

Want to know more?