Funky Fundraiser

Wij organiseren ieder jaar Dance4Life’s Funky Fundraiser: een benefietgala en veiling waar belangrijke partners, ambassadeurs en pers exclusief toegang tot hebben. De opbrengst komt ten goede aan het (inter)nationale programma van Dance4Life. Dit jaar vindt de Funky Fundraiser plaats op 5 juli aanstaande en vindt plaats op de Westergasfabriek te Amsterdam.

Waarom de Funky Fundraiser?

De risico’s van onveilige seks zijn nog steeds een van de grootste en snelst groeiende bedreigingen voor de gezondheid van jongeren wereldwijd en Dance4Life wil dit veranderen. Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. 

Want to bring your friends? Buy a table!

The more the merrier! Er is een beperkt aantal tafels te koop, dus aarzel niet te lang met je reservering zodat jij je vrienden of relaties mee kunt nemen. Voor 7500 euro:

  • Steun je Dance4Life 
  • Heb je een tafel voor 10 personen
  • Geniet je samen van een heerlijk diner, show en afterparty
  • Inclusief (sterke) dranken
  • Gepersonaliseerde magnum fles champagne

Interesse in een tafel? Neem contact op met Anouk Dekkers via 020 5216655 of Anouk@dance4life.com. 

Productie door BRNDRZ & Gerben de Zeeuw

Dance4Life wordt dit jaar geheel belangeloos ondersteund door Pam van Praag en Nathalie Moser van evenementenbureau BRNDRZ Events & freelance creative Gerben de Zeeuw. Zij dragen samen zorg voor de overall productie van de show en veiling en ondersteunen hiermee het Fundraising & Events team van Dance4Life.  

We zijn erg blij om dit jaar voor Dance4Life te werken. Het vertrouwen dat Dance4Life ons geeft bij het 'out of the box' maken van dit evenement, maar zonder de kern van de organisatie te verliezen, maakt ons trots! Werken voor deze organisatie geeft een enorme boost omdat we een steentje bij kunnen dragen aan de ultieme droom van Dance4Life. Geven en delen heeft meer impact en het moedigt anderen aan hetzelfde te doen!

BRNDRZ Events & Gerben de Zeeuw

Een greep uit de foto's van vorig jaar