Wereld Anticonceptiedag

Durex en Dance4Life gaan voor vrije, fijne en veilige seks voor iedereen. Seks waarbij wensen en grenzen gerespecteerd worden en je alleen dát doet wat jij en de ander samen willen. Seks met de vrijheid om jezelf te zijn, wat je seksuele of genderidentiteit ook is. En waarbij anticonceptie gebruikt wordt om soa’s en ongewenste zwangerschappen te voorkomen. Bevrijd je ware seksuele zelf met #YourSexYourWay 

Vandaag, op Wereld Anticonceptiedag, geven Durex en Dance4Life extra aandacht aan een van de meest gebruikte vormen van anticonceptie: het condoom. Rutgers deed recent een peiling onder hetero jongens tussen de 20 en 25 jaar wat voor hen redenen zijn om wel of geen condoom te gebruiken.

Er is namelijk nog altijd een grote groep jongeren met losse seksuele contacten of one night stands, die géén condoom gebruikt...

Met mogelijk soa’s en ongewenste zwangerschappen als gevolg...

Een reden om géén condoom te gebruiken is dat jongens dénken te weten dat de ander een andere vorm van anticonceptie gebruikt.

Terwijl veel jongens niet met hun sekspartner over anticonceptie praten, dus hoe kunnen ze dat dan weten?

Maak kans op 100 Durex x Danc4Life condooms!

Waar vind ik de winactie?

Ga naar Dance4Life tiktok @dance4life_nl of Insta @dance4lifenl

Wat moet ik doen?

Ga naar een van de accounts, check de laatste Reel of Tiktok met de video. Bekijk de glazen box met condooms. Doe een gok en plaats jouw antwoord als reactie onder onze post.

Hoe weet ik of ik heb gewonnen?

Als je het gewonnen liken zal het account van Dance4Life jou een DM sturen via TikTok of Instagram. Zo blijf je verder geheel anoniem. Wij zorgen er uiteindelijk voor dat het pakket bij jou voor de deur staat.

Wat is de looptijd van de actie?

Deze actie loopt van maandag 26 september 2022 09.00 uur tot 23.59 uur ‘s avonds. Er worden 4 winnaars verkozen. De winnaars van de actie zijn de 4 personen, waarvan hun antwoord het dichtst bij het werkelijke aantal condooms in de box zit. Bij dubbele antwoorden wordt er geloot voor een winnaar. Op dinsdag 27 september zijn de winnaars bekend en nemen we contact met ze op.