#Doegoed: Nationale Postcode Loterij x Dance4Life

Mede dankzij de jarenlange steun van de Postcode Loterij kan Dance4Life zich blijven inzetten voor een veilige en fijne seksuele leefwereld voor jongeren wereldwijd.

Dankzij haar deelnemers steunt de Postcode Loterij ruim 150 goede doelen met een bijdrage. Deze organisaties zetten zich allen op hun eigen manier in voor een groenere, rechtvaardigere en gezondere wereld. Dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij hebben wij in de afgelopen vijf jaar 2.5 miljoen euro ontvangen.

Dance4Life brengt al sinds 2004 beweging in seksuele voorlichting. Samen met jongeren, influencers, artiesten en BN’ers gebruiken we de kracht van dans, muziek om via social media en andere kanalen awareness te creëren en deze thema’s bespreekbaar te maken. Daarmee inspireren we jongeren om hun wensen en grenzen aan te geven en bewuste keuzes te maken.

#Doegoed
We delen deze video op onze sociale mediakanalen om te laten zien welke impact we met elkaar kunnen maken en waar we ons dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij voor kunnen inzetten. Meer weten over deze campagne? Kijk dan hier.

#deelnemersbedankt #doegoed