Business Advisory Board

Dance4Life werkt samen met 4 experts uit het bedrijfsleven om nóg meer impact te maken. Deze groep vormt de Business Advisory Board. Samen met onze Advisory Board Dance & Music brengen zij waardevolle kennis, ervaring en een netwerk met zich mee om zo de impact van Dance4Life te vergroten en zo bij te dragen aan de missie. De Business Advisory Board helpt ons vooral met bedrijfsvoering, strategie, fondsenwerving en campagnes.

Woord van de voorzitter...

Het bouwen van een krachtige organisatie
Dance4Life is hét merk en platform om jongeren te bereiken over één van de belangrijkste onderwerpen: seksuele vrijheid en veiligheid. Het kennen van je eigen wensen en grenzen is levensgeluk bepalend. Het idee dat juist via de taal van dans en muziek gebouwd kan worden aan een wereld waarin er een einde komt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, is geweldig. Niet alleen de muziek- en dance-industrie kan daarin bijdragen.

Ontzettend veel organisaties en merken hebben jongeren als hun doel- en klantgroep. Die organisaties staan in hun visie en missie vaak voor het welzijn van jongeren. Ik geloof dat zij hun positieve impact op het leven van jongeren groter kunnen maken dan alleen via hun producten en diensten; door zich te verbinden met Dance4Life en bij te dragen aan de campagnes en het goede werk. Bij Dance4Life werken tot op het bot gedreven professionals om jongeren te bereiken. Het bouwen van een krachtige organisatie, het uitbouwen van het platform en het groter en sterker maken van het merk vraagt meer dan de organisatie nu kan brengen.

Gezamenlijke missie
De Business Advisory Board voegt samen met de Advisory Board Dance & Music waardevolle kennis, ervaring en netwerk toe om de impact van Dance4Life te versterken. Het is niet alleen een verantwoordelijkheid, maar vooral ook een prachtige eer om samen met de leden van de Business Advisory Board te helpen om Dance4Life verder te laten groeien en hun missie te helpen volbrengen.

Joris van Zoelen – Voorzitter Business Advisory Board

De Board over Dance4Life

”Het is niet alleen een

verantwoordelijkheid, maar vooral ook een prachtige eer om samen met de leden van de Advisory Board te helpen om Dance4Life verder te laten groeien en hun missie te helpen volbrengen. 

– Joris van Zoelen

 “Of ik in de BAB van Dance4Life wilde? Absoluut, wat een eer! Naast het meedenken over de aansluiting bij het bedrijfsleven, het inzetten van mijn netwerk en het zijn van een ambassadeur, is het de missie die mij raakt; een veilige seksuele leefwereld waarin jongeren over hun wensen en grenzen kunnen praten. Doen we dit goed bij de jongeren dan hebben we op de werkvloer straks ook minder last van seksuele intimidatie en onwenselijk gedrag. Jongeren zijn altijd de toekomst en als je ze bereikt in hun eigen taal – de muziek- dan maak je echte impact.”
– Karlijn L’Ortye

“Ik vind het belangrijk dat alle jongeren in een veilige omgeving kunnen opgroeien. Dat Dance4life zich inzet om met dans de wereld een stuk(je) veiliger te maken vind ik daarom fantastisch. Dat verdient elke steun die ik geven kan!”
Erik-Jan Ginjaar