Bedrijventeam Advidi loopt New York City Marathon 2018 voor Dance4Life!

Ook dit jaar neemt een team helden deel aan de New York Marathon voor Dance4Life! De runners zamelen zelf geld in voor Dance4Life, maar de deelname wordt ook mogelijk gemaakt door onze geweldige partners. Zo ook Advidi, die zowel in 2017 als in 2018 een team sponsort. We vroegen Petar Joseph, Head of Communications, waarom advidi partner is van Dance4Life. En we checkten met runners Mark, Bram en Patrick waarom zij als Advidi collega voor Dance4Life mee gaan doen!

Wat is Advidi?
Advidi is een affiliate marketing netwerk gevestigd in Amsterdam. Onze bedrijfsstrategie is gebaseerd op alles wat deze stad vertegenwoordigt: stabiliteit, traditie, respect en vertrouwen. Om te kunnen blijven bestaan in de zeer digitale zakelijke omgeving waarin we werken, houden we ons aan ons kernbeginsel: eerst mensen, dan winst.Tegelijkertijd vertegenwoordigen we de wereldwijde affiliate-industrie. Ons team is divers en internationaal, we zijn actief in meer dan 50 landen en we wonen de grootste branche-evenementen bij.
Wij zien veel gelijkenissen tussen Advidi en Dance4Life; we delen een fundamentele zorg over de mensen met wie we werken, onze partners en alle anderen die in contact komen met ons merk. Deze mentaliteit is de leidraad in al onze operationele en lange termijn beslissingen.

Waarom ondersteunt Advidi Dance4Life als een goed doel door een Advidi hardloopteam te sponsoren om de marathon te lopen?
Vorig jaar hebben wij één van de runners van Dance4Life gesponsord tijdens de NYC Marathon. Sindsdien is er een relatie tussen Advidi en Dance4Life ontstaan. We zijn enthousiast over de missie waar Dance4Life voor staat en waarderen hun manier van werken enorm – direct betrokken zijn, persoonlijk actie ondernemen en het samenbrengen van mensen.

Dance4Life gaat over empowerment voor jongeren om een gezond seksueel leven te leiden. Hoe past dit bij Advidi?
Als een wereldwijde, mensgerichte organisatie met een focus op gezondheid en balans, vinden we veel kernwaarden terug in de missie van Dance4Life die voor ons ook belangrijk zijn. We erkennen de kracht van onderwijs als het gaat om het beïnvloeden van positieve verandering en het belang van actie ondernemen om je overtuigingen te ondersteunen. Net als Dance4Life zijn we actief, energiek en denken we altijd aan resultaten op lange termijn.
Dit past bij onze interne cultuur van inspirerende mensen om een gezond en actief leven te leiden. We geloven ook in het belang van kennis, vooral omdat het persoonlijke ontwikkeling mogelijk maakt. Intern bieden we constante training en opleiding voor onze mensen. Extern nemen we de verantwoordelijkheid van ‘thought leadership op ons. We delen onze branchekennis constant met onze klanten en zijn ervan overtuigd dat hoe beter onze partners zijn, hoe beter de industrie zal zijn.
De meeste mensen die bij Advidi werken zijn jong. De samenwerking met Dance4Life is een concrete stap om onze werknemers te laten zien dat we oprecht om deze waarden geven – het zijn niet alleen woorden.
Last but not least willen we actief onze mensen ondersteunen om trots te zijn op het bedrijf waarvoor ze werken. Laten zien dat we hun persoonlijke waarden delen, dit kan het beste worden gedaan door een voorbeeld te geven. Deze samenwerking is een belangrijke stap om dat te bereiken.

Drie vragen aan runner Mark

Zou je kunnen vertellen waarom je de marathon voor Dance4Life loopt?
Ik ga de marathon om een paar redenen rennen. Het is een combinatie van “het goede doen” en een persoonlijke verlanglijstje. Ik hou van hardlopen en trainen voor de New York City Marathon is het perfecte trainingsdoel.

Wat is je link met het werk van Dance4Life, waarom vind je het zo leuk?
We hebben de kans om jonge mensen een betere kans te geven op een gelukkig en gezond leven, wat op sommige plaatsen in de wereld niet vanzelfsprekend is. Ik wil dit natuurlijk voor mijn eigen drie kinderen en wil daarnaast gelijke kansen bieden voor andere kinderen over de hele wereld.

Hoe ga je meer dan 5K inzamelen voor het uiteindelijke doel van Dance4Life: een gezonde toekomst voor jongeren over de hele wereld?
We zijn al goed bezig, want Advidi is een gulle sponsor geweest ???? Daarnaast gaan wij een sponsoringscampagne voeren onder onze affiliates en adverteerders om te zien of ze bereid zijn om een bijdrage te leveren aan deze geweldige en belangrijke zaak. Ik heb hoge verwachtingen!

Drie vragen aan runner Bram

Zou je kunnen vertellen waarom je de marathon voor Dance4Life loopt?
Ik werd geïnspireerd om een marathon te lopen toen ik met mijn moeder in Maastricht was tijdens de Iron Man Triathlon. Ik zag de ongelooflijke prestatie die deze jongens aan het volbrengen waren en ik wist dat ik er deel van uit moest uitmaken – tenminste op de een of andere manier. Toen de gelegenheid van de New York City Marathon voor Dance4Life langskwam, besefte ik dat dit de perfecte kans is om mezelf uit te dagen terwijl ik iets groters ondersteun.

Wat is je link met het werk van Dance4Life, waarom vind je het zo leuk?
Ik ben een zeer actieve man, dus ik vind het echt leuk dat Dance4Life individuen aanmoedigt om meer te doen dan alleen geld bij te dragen. Wanneer je persoonlijk betrokken raakt, voel je een sterkere band met de zaak die je steunt. In dit geval ben ik er trots op dat ik me richt op het creëren van een betere opvoeding voor de jeugd wereldwijd.

Hoe ga je meer dan 5K geld inzamelen voor het uiteindelijke doel van Dance4Life; een gezonde toekomst voor jongeren over de hele wereld?
We hebben geluk dat we de steun hebben van Advidi, het bedrijf waar we werken. Ze zijn al met de fondsenwerving begonnen, maar daarnaast zullen we onze ervaring in online marketing gebruiken om extra aandacht te trekken en de deelname van onze partners aan te moedigen.

Drie vragen aan runner Patrick

Zou je kunnen vertellen waarom je de marathon voor Dance4Life loopt?
Ik was bij de afterparty van Dance4Life na de Marathon van vorig jaar en de energie was geweldig! Toen ze vroegen wie volgend jaar zou gaan lopen, bood ik me meteen aan. Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van de gelukkige, positieve sfeer die Dance4Life naar hun evenementen brengt. En natuurlijk is de Marathon een geweldige persoonlijke uitdaging en ervaring.

Wat is je link met het werk van Dance4Life, waarom vind je het zo leuk?
Ze gebruiken leuke, sociaal bewuste gebeurtenissen om een serieuze zaak te helpen, waarvan ik denk dat het een nieuwe benadering is. Het is het bewijs dat je jezelf kunt vermaken en je kunt concentreren op het positieve terwijl je toch dezelfde (of betere) resultaten krijgt. Iedereen helpt je graag.

Hoe ga je meer dan 5K geld inzamelen voor het uiteindelijke doel van Dance4Life; een gezonde toekomst voor jongeren over de hele wereld?
Natuurlijk is de eerste donatie van Advidi een goed begin. We hebben al contact opgenomen met een aantal van onze meest nabije partners van over de hele wereld om hun partnerschap ook bij dit project aan te vragen. Hoewel dit een gelokaliseerd evenement is, is het probleem wereldwijd, dus we verwachten van veel mensen dat ze meedoen!

Natuurlijk kun je Team Advidi sponsoren! Klik hier voor de teampagina.