Partnerships

Dance4Life kan haar internationale werk doen dankzij de support van haar partners. Wij geloven in duurzame partnerships waar beide partijen van profiteren en de krachten worden gebundeld. Helpt jouw bedrijf mee aan een gezonde toekomst voor jongeren wereldwijd?

Als partner van Dance4Life ben je verbonden aan een positief sterk jongerenmerk, profiteer je van de exposure die daarbij hoort en heb je toegang tot de jonge doelgroep van Dance4Life. Ook toon je op een unieke en waardevolle manier de sociale betrokkenheid van jouw bedrijf en heb je een ideale relatiemanagementtool in handen, doordat je relaties mee kunt nemen naar exclusieve Dance4Life evenementen.

Meer weten over onze partnerships? Neem contact met Carine Munting via Carine@dance4life.com

Waarom partner worden

Onveilige seks is één van de grootste en snelst groeiende gezondheidsrisico’s voor miljoenen jongeren wereldwijd. Dance4Life is vastbesloten om dit te veranderen met haar internationale programma en is hard op weg. Hierbij is financiële steun van haar corporate partners enorm belangrijk. Als jongerenmerk ziet Danc4Life de kracht van impact maken met een commerciële aanpak en gaat voor een win-winsituatie binnen een partnership.

Met steun van jouw bedrijf aan Dance4Life kan je profiteren van de exposure die Dance4Life heeft met haar programma’s en campagnes. Je hebt toegang tot de jonge doelgroep die Dance4Life met haar werk bereikt, maar ook tot het betrokken corporate partner en Friends4Life-netwerk.

Wat heeft een Dance4life partnership te bieden
Wat brengt een partnership met Dance4Life in ieder geval met zich mee:

  • Positieve merkassociatie: de associatie met Dance4Life, de sociale betrokkenheid, een commitment vanuit een MVO beleid en Corporate Social Responsibility.
  • Media exposure:exposure wordt gegenereerd door middel van acties die worden ingezet via de mediapartners, ambassadeurs en social media kanalen.
  • New business kansen: de mogelijkheid om op informele wijze in contact te komen met het uitgebreide zakelijke netwerk van Dance4Life: Friends4Life. Een community met creatieve, nieuwsgierige, ondernemende en bovenal betrokken en leuke mensen, die graag bijdragen aan het werk van Dance4Life. Vele mooie samenwerkingen zijn er uit dit netwerk ontstaan.
-
+

Partnerships op maat

Dance4Life heeft al vele, creatieve activaties op maat met haar partners opgezet, enkele voorbeelden zijn:

  • ‘Stappen voor flappen’: deelnemen aan bekende marathons met klanten/relaties en medewerkers
  • Vitaliteitsprogramma’s voor medewerkers: fietsen met collega’s, yogalessen, dansmarathon
  • Sexytalks: interactieve en inspirerende business talks over onderwerpen gelinkt zijn aan Dance4Life
  • You make me move party: feest voor klanten en relaties, waar dans & muziek de boventoon voeren
-
+

Ervaringen van onze bedrijfspartners

“De samenwerking met Dance4life geeft een extra positieve dimensie aan ons bedrijf omdat het onze werknemers op verrassende wijze samen brengt en we hiermee een positieve bijdrage aan de wereld leveren. Afgelopen jaar is een team collega’s van Frankrijk naar Amsterdam gefietst voor sponsorbedragen en werd feestelijk door collega’s en het team van dance4life onthaalt bij thuiskomst. Dance4life brengt positieve energie die onze eigen cultuur versterkt en wordt gewaardeerd door onze medewerkers”.

Sandie van Doorne - Executive Creative & Communications director Lucas Bols

“Ik ben onwijs blij met de samenwerking met Dance4Life, omdat we hiermee nog meer bewustzijn creëren rondom seks en seksualiteit en deze onderwerpen daarmee bespreekbaarder én leuker kunnen maken. Sexual wellness is voor iedereen, vanuit EasyToys proberen wij daar ook dagelijks aan te werken en samen met Dance4Life gaat dit nog beter lukken.”

Patrique Benes, Marketing Manager Easytoys.nl

"Met trots werken wij als MAC Cosmetics x VIVA GLAM / Estee Lauder Companies al jaren nauw samen met Dance4Life. Dit doen wij met het doel om jongeren bewust te maken van het kunnen maken van gezonde seksuele keuzes, grenzen stellen en nee - of ja! - zeggen tegen seks. Als partners we Keep Moving! Dit alles is mogelijk gemaakt door onze MAC-make-upartiesten die zich dagelijks inzetten om de Viva Glam lipsticks te verkopen, waarbij 100% van de verkoopprijs gelijke rechten voor vrouwen, meisjes en de LGBTQ+ -gemeenschappen ondersteunt. Tegelijkertijd steunen wij al decennia lang mensen die leven met HIV/AIDS."

Isabelle de Cock - Hoofd van MAC & General Manager Estee Lauder

Let's get in touch!

Carine Munting Dance4Life

Carine Munting

Huidige partners

Premium partners

Main Partners

Partners

And many more... Adyen, Bakker & Verkuijl, OMD, Demiroz Consultancy, Emolife, Fris, Hide & Seek, Hogenraad & Haak Advocaten, Veilinghuis AAG, WePayPeople!