Partnerships

Dance4Life kan haar (nationale en internationale) werk doen dankzij de support van haar partners. Wij geloven in duurzame partnerships waar beide partijen van profiteren en waarbij de krachten worden gebundeld. Helpt jouw bedrijf mee aan een gezonde toekomst voor jongeren in Nederland en wereldwijd?

Als partner van Dance4Life ben je verbonden aan een positief sterk jongerenmerk, profiteer je van de exposure die daarbij hoort en heb je toegang tot de jonge doelgroep van Dance4Life. Ook toon je op een unieke en waardevolle manier de sociale betrokkenheid van jouw bedrijf en heb je een ideale relatiemanagementtool in handen, doordat je relaties mee kunt nemen naar exclusieve Dance4Life evenementen. En boven al, samen met Dance4Life maakt jouw bedrijf impact op jongeren

Meer weten over onze partnerships? Neem contact met Carine Munting via Carine@dance4life.com

Waarom partner worden

Bijna 1 op de 2 meisjes en 1 op de 7 jongens van 16 tot 18 jaar maakt binnen een jaar een vorm van seksuele intimidatie mee. Dance4Life wil dit stoppen. Hierbij is financiële steun voor onze (voorlichting) programmas en campagnes van corporate partners enorm belangrijk. Als jongerenmerk ziet Danc4Life de kracht van impact maken met een commerciële aanpak en een win-winsituatie binnen een partnership. 

Met steun van jouw bedrijf aan Dance4Life kan je profiteren van de exposure die Dance4Life heeft met haar programma’s en campagnes en dans en muziek (events). Je hebt toegang tot de jonge doelgroep die Dance4Life met haar werk bereikt, maar ook tot het betrokken corporate partner en Friends netwerk.

Wat heeft een Dance4life partnership te bieden
Wat brengt een partnership met Dance4Life in ieder geval met zich mee:

  • Positieve merkassociatie: de associatie met Dance4Life, de sociale betrokkenheid, een commitment vanuit een MVO beleid en Corporate Social Responsibility.
  • Media exposure: exposure wordt gegenereerd door middel van acties die worden ingezet via de mediapartners, artiesten, DJ’s, influencers, ambassadeurs en social media kanalen.
  • New business kansen:de mogelijkheid om op informele wijze in contact te komen met de Advisory Board Dance & Music, de Business Advisory Board en het zakelijke netwerk van Dance4Life. Een community met creatieve, nieuwsgierige, ondernemende en bovenal betrokken en leuke mensen, die graag bijdragen aan het werk van Dance4Life. Vele mooie samenwerkingen zijn er uit dit netwerk ontstaan.
-
+

Partnerships op maat

Dance4Life heeft al vele, creatieve activaties op maat met haar partners opgezet, enkele voorbeelden zijn:

  • ‘Stappen voor flappen’: deelnemen aan bekende marathons met klanten/relaties en medewerkers
  • Vitaliteitsprogramma’s voor medewerkers: fietsen met collega’s, yogalessen, dansmarathon
  • Sexytalks: interactieve en inspirerende business talks over onderwerpen gelinkt zijn aan Dance4Life
  • You make me move party: feest voor klanten en relaties, waar dans & muziek de boventoon voeren
-
+

Ervaringen van onze bedrijfspartners

Postillion Hotels vindt het belangrijk dat alle jongeren in een veilige omgeving kunnen opgroeien. Dance4Life wil jongeren bewust maken en inspireren hun wensen en grenzen aan te geven en die van een ander te herkennen. Om zo seksuele intimidatie te stoppen. Die missie steunen we graag als Postillion Hotels”.

Erik Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels.

"Durex is committed to supporting NGOs like Dance4Life; a partner that has been dedicated for years to issues such as inclusive sexual education, sexual education for increased self-confidence, and promoting sexual boundaries - for everyone"

Durex

"Met trots werken wij als MAC Cosmetics x VIVA GLAM / Estee Lauder Companies al jaren nauw samen met Dance4Life. Dit doen wij met het doel om jongeren bewust te maken van het kunnen maken van gezonde seksuele keuzes, grenzen stellen en nee - of ja! - zeggen tegen seks. Als partners we Keep Moving! Dit alles is mogelijk gemaakt door onze MAC-make-upartiesten die zich dagelijks inzetten om de Viva Glam lipsticks te verkopen, waarbij 100% van de verkoopprijs gelijke rechten voor vrouwen, meisjes en de LGBTQ+ -gemeenschappen ondersteunt. Tegelijkertijd steunen wij al decennia lang mensen die leven met HIV/AIDS."

Isabelle de Cock - Hoofd van MAC & General Manager Estee Lauder

Let's get in touch!

Carine Munting Dance4Life

Carine Munting

Premium partners

Partners

And many more... Art of Automation, AMS Group, ABC Legal en Obesitas Kliniek.