Ambassadeurs

Waarom werkt Dance4Life met ambassadeurs?

Naast muziek en dans spelen ambassadeurs al sinds de start in 2004 een cruciale rol in de aanpak van Dance4Life. Onze ambassadeurs hebben een enorm bereik en zorgen ervoor dat jongeren zich onderdeel voelen van ’the movement for safe sex’. Dit doen zij door met hun eigen talenten mee te doen aan campagnes, evenementen of als woordvoerder op te treden in de media.

Dit zijn onze ambassadeurs

Marije Zuurveld

Youtuber

Barry paf

Radio DJ & presentator

Anouk Maas

zangeres, actrice, musicalster

Cato van Ee

Internationaal model

The Partysquad

DJ's

Sharon Doorson

Zangeres

Kenzo Alvares

Danser, choreograaf, artiest

Hardwell

DJ

Nicky Opheij

Miss Nederland 2017 & auteur ‘on a mission’

Xander de Buisonjé

zanger

Joshua Walter

DJ

Sophie Francis

DJ

Video's

Cato van Ee
“Toen ik jong was had ik de droom om seksuoloog te worden en mede door mijn modellencarrière is dat niet zo gelopen. Als ambassadeur gaat die meisjesdroom alsnog in vervulling en draag ik bij aan dit te gekke doel. Ik vind het belangrijk dat mensen er openlijk over kunnen praten, want het hoort een heel normaal onderwerp te zijn”.

Anouk Maas
“Mijn ultimate goal bij Dance4Life is te leren over de problemen in relatie tot seksuele gezondheid van jongeren en dit in Nederland onder de aandacht te brengen.

Marije Zuurveld
“Ik wil in mijn video’s laten zien dat je gewoon over seks kan praten met je vrienden. Ook over het versturen of ontvangen van dick- en titpicks. Daarom heb ik het zelfvertrouwen om te durven zeggen wat ik wel en niet wil. Ik besef me goed dat dit niet voor iedereen zo is. Ik hoop dat ik voor anderen een voorbeeld kan zijn. Seks moet toch gewoon fijn en veilig zijn?!”

Dance4Life bedankt

Dance4Life heeft de afgelopen jaren met fantastische artiesten mogen samenwerken. Zij hebben zich ieder op hun eigen manier met veel enthousiasme en passie ingezet om de missie en boodschap van Dance4Life onder de aandacht te brengen.

 

Deze artiesten waren ook onderdeel van the movement 
Sunnery James & Ryan Marciano – Erik Arbores- DJ Maestro- Erica Terpstra – Marijn Rademaker- Manuel & Geza Jan Kooijman – Lange Frans – TP4Y – Shaker – Rob de Wouw – Wildstylez – Gers Pardoel – Don Diablo – Giel Beelen – Juvat Westendorp – Dio.

-
+

Doutzen Kroes

Model

Toprak Yalçiner

Actrice

Nikkie Plessen

Modeontwerpster, actrise, presentatrice

Eva Simons

Zangeres

Lisanne Mom

Heb jij een link met dans, muziek en jongeren(cultuur) en wil je jouw talent inzetten om Dance4Life te supporten? .Stel jouw vragen over campagnes en samenwerkingen aan Lisanne