Advisory Board Dance & Music

Al vanaf de oprichting van Dance4Life in 2004 wordt dans en muziek ingezet als dé manier waarop we mensen betrekken bij onze missie om off- en online seksuele voorlichting leuk én toegankelijk te maken: een beweging creëren van supporters zodat alle jongeren wereldwijd vrij kunnen genieten van relaties en seks. Voor hun geluk en een veilige seksuele leefwereld.

Samen dansen via sattelietverbinding

Wereldwijd jongeren tegelijk laten dansen is de kick-off van Dance4Life. Een evenement waarbij duizenden jongeren over de hele wereld met elkaar verbonden zijn, door dans en muziek. Letterlijk en figuurlijk. Via een satellietverbinding koppelen ze dansende jongeren aan elkaar: van Nederland tot Indonesië en Zuid-Afrika. Met dit evenement haalden we een recordbedrag binnen voor diverse Aidsprojecten.

Blijven dansen voor veilige seks en voor het stoppen van seksuele intimidatie
Dance4Life richt zicht niet meer ‘alleen’ op hiv/aids, maar kijkt nu in bredere zin naar seksuele gezondheid en seksuele rechten. Met een focus op seksuele intimidatie. Omdat bijna de helft van de meisjes en 1 op de 7 jongens van 16 tot 18 jaar in een jaar tijd een vorm van seksuele intimidatie heeft meegemaakt.

Support van experts uit de dans & muziekwereld

Dance4Life werkt samen met 8 experts uit de dans- en muziekwereld om nóg meer impact te maken met ons werk door middel van dans en muziek. Deze groep met haar netwerk en kennis helpt ons dans en muziek te kunnen inzetten om zo nog meer jongeren te bereiken in onze wereldwijde missie. Voorbeelden zijn dat ze ons helpen grote merken, artiesten en evenementen te verbinden aan Dance4Life en haar campagnes. Hiermee kunnen we geld ophalen voor off- en online voorlichting om het thema seksualiteit leuk én toegankelijk te maken.

Als manager van onder andere DJ Hardwell en mijn ervaring in de dans- en muziekwereld – maar ook als moeder van twee tienerdochters – werk ik graag met Dance4Life en deel ik graag mijn expertise voor dit goede doel. De dans- en muziekwereld kan een positieve bijdrage leveren om aandacht te vragen voor de missie van Dance4Life. Alles om er voor te zorgen dat de volgende generatie vrije, veilige en plezierige relaties en seks kunnen hebben.

-Anna Knaup, CEO Anna Agency

Dance4Life's Advisory Board Dance & Music

Anna Knaup Dance4Life Advisory Board Dance & Music

Anna Knaup

CEO, Anna Agency

Chantal Musquetier Dance4Life Advisory Board Dance & Music

Chantal Musquetier

Co-Founder, Creatives United

Iko Claassen Dance4Life Advisory Board Dance & Music

Iko Claassens

Directeur, Dutch7

Jan Willem Naaldenberg

Jan Willem Naaldenberg

Creatief Concept Ontwikkelaar

jerry Leembruggen Partysquad Dance4Life Advisory Board Dance & Music

Jerry Leembruggen

DJ, The Partysquad & CEO Topbillin

Luc van Stipthout Dance4Life Advisory Board Dance & Music

Luc van Stiphout

Global Director of Clients & Partner, MassiveMusic

Lotte Anna Lebens

Brand & Content Director, Our House

Mitchel Bovelander Dance4Life Advisory Board Dance & Music

Mitchel Bovenlander

CEO, 4PM

Ik ben al 15 jaar ambassadeur voor Dance4Life en ben graag onderdeel van de Advisory Group Dance & Music.

Dans en muziek is voor mij als DJ van The Partsquad mijn leven en voor Dance4Life is dit dé unieke kracht om goede seksuele voorlichting voor jongeren te realiseren.

-Jerry van Leembruggen – Ambassadeur, DJ The Partysquad