2021 in één oogopslag

Lees hier ons jaarverslag

Ook afgelopen jaar maakten we impact in onze missie de seksuele leefwereld van jongeren veiliger en leuker te maken. Hieronder alle highlights.  

Jongeren voor jongeren

6.539 jongeren wereldwijd volgden Journey4Life in 2021

Groei
De door jongeren geleide seksuele voorlichting training Journey4Life is – ondanks Corona – door veel jongeren wereldwijd gevolgd. In China hebben we onze activiteit zelfs flink uitgebreid: van les in 4 naar les in 14 steden. Meer en meer jongeren maken hierdoor bewuste keuzes rond seks en relaties. 

Over de Journey4Life
De Journey4Life is een 10 weken durende training die jongeren o.a. begeleidt in het herkennen en aangeven van seksuele wensen en grenzen. Gemiddeld deelt elke getrainde jongere hun skills met 5 anderen, wat de impact vervijfvoudigd!  

Op koers
Met als stip op de horizon dat in 2030 5 miljoen jongeren wereldwijd een Dance4Life journey hebben gevolgd zitten we op koers. Al 2.312.804 jongeren hebben een journey voltooid.

Download hier ons jaarverslag

Sinds 2021 is Dance4Life onderdeel van Rutgers – Expertise centrum voor Kennis en Seksualiteit.
Samen maken we impact!

Rutgers-Dance4Life Jaarverslag 2021

Coming up: Jongeren platform

Jongeren willen graag meer leren over seksueel plezier, relaties en het aangeven van wensen en grenzen. Daarom ontwikkelen Rutgers, Soa Aids NL en Dance4Life samen een nieuw online platform, waarin we hen ondersteunen in hun seksuele ontdekkingsreis en de zoektocht naar zichzelf. Zodat zij zich vrij en veilig voelen om te genieten van relaties en seks wanneer zij daar klaar voor zijn. Het platform is volgens planning eind 2022 klaar.

Wij bedanken iedereen die dit mogelijk maakte. Met speciale dank aan onze hoofdsponsor Nationale Postcode Loterij: jullie support maakt een groot verschil.