Meer dan 175.000 euro opgehaald met de New York City Marathon 2018

Drie weken na de New York Marathon is het totaal opgehaalde eindbedrag bekend!
De 34 helden in het Dance4Life team zamelden gezamenlijk het afgelopen jaar meer dan 175.000 euro in met de deelname aan de marathon der marathons. Met dit bedrag kan Dance4Life 34 trainers opleiden om seks wereldwijd bespreekbaar te maken onder jongeren.  Tijdens de bekendmaking werd ook direct het startschot gegeven voor deelname aan de New York City Marathon 2019 in team Dance4Life.

Celebrate safe sex, life and success
Op 16 november organiseerden we samen met official marathon partner Advidi de spetterende ‘Thank You Party’ om alle 34 deelnemers te bedanken. Samen kijken we terug op een succesvolle marathon Ambassadeur Nicky Opheij: “Na 30 km werd het mentaal mega zwaar, maar ik heb het gered! Dat gevoel is onbeschrijfelijk. Ik ben zó blij.” Samen met ambassadeur DJ Maestro (Martijn Barkhuis), jongtalent DJ Mesto (19-jarige, Melle Stomp) en DJ Thom Bold (Thomas Calis) werden de helden muzikaal bedankt.

Loop mee in 2019: Inschrijven New York City Marathon kan nu
Voor iedereen die een marathon op zijn bucketlist heeft staan is het nu de uitgelezen kans om in te schrijven voor de volgende editie. Deelname in het Dance4Life team is niet alleen sportief, leuk maar ook goed! Om deel te nemen aan de New York Marathon voor Dance4Life werven runners 5.000 euro voor de ontwikkeling van de Dance4Life Academy. Omdat jongeren tijdens hun pubertijd liever met leeftijdsgenoten over seks praten dan met volwassenen, traint Dance4Life juist jonge mensen om seks bespreekbaar te maken onder jongeren. Jongerentrainers worden in de Dance4Life Academy opgeleid. Zij stellen hun leeftijdsgenoten in staat om zelf na te denken en grenzen aan te geven. Om ‘Nee’ te zeggen en elkaar te respecteren, om condooms te gebruiken en zwangerschap uit te stellen. Zo verminderen we samen met jongeren hiv en aids, ongewenste zwangerschappen en genderongelijkheid. Ook meedoen?

Schrijf je hier in voor 2019!